Hollywood-par har solgt sidste fælles ejendel

Skuespillerne Reese Witherspoon og Ryan Phillip har officielt ikke længere nogen materiel ejendel, der binder dem sammen længere.

Selv om parret brød med hinanden i 2007, satte de først deres sidste fælles ejendom til salg i december 2013. Der gik blot 18 dage, og så var huset solgt med en fortjeneste på over halvanden million kroner, skriver Female First.

Parret havde tilsyneladende besluttet sig for at holde fast i huset under finanskrisen og istandsatte i stedet ejendommen, som de solgte for 7,8 millioner kroner den 17. januar 2014.

Formentlig var det gode nyheder hjemme hos Reese Witherspoon, der for nylig solgte en ranch i Californien for knap fem millioner dollar, selvom den oprindeligt var sat til salg for det dobbelte.

Det forhenværende par har syv års ægteskab bag sig og to børn på henholdsvis 14 og 10 år. Witherspoon, som er blevet gift igen, har desuden en søn på 17 måneder med manden Jim Toth. 

Reese Witherspoon og Ryan Phillip har blandt andet medvirket i filmen "Sex Games" fra 1999 sammen. Siden har de begge medvirket i adskillige store Hollywood-produktioner.

Newspaq

 

Dagens Gossip