Hollywoodbabe: Jeg fristes af andre mænd

Hun er gift med en af Hollywoods uomtvisteligt mest attraktive mænd. Alligevel kan Will Smiths kone, Jada Pinkett Smith, ikke helt udsige sig, at hun også indimellem bliver fristet af andre mænd.

Den 43-årige skuespillerinde, der er aktuel i stripfilmen "Magic Mike XXL" forsikrer dog, at hun aldrig ville være Will Smith utro. Det fortæller hun i et interview i det amerikanske "Today Show".

- Den gode Jada siger: "Niks, du er gift, ok, så må vi lukke ned for det her". Men den slemme Jada siger: "Wow, forplant dig, forplant dig, forplant dig!", fortæller Jada Pinkett Smith.

Hun er dog hurtig til at tilføje, at hendes mand ved, hun aldrig ville være ham utro.

- Når man har været sammen i 20 år, tror du så, der er plads til jalousi? Han ved, han har mig bag lås og slå, joker hun.

I filmen "Magic Mike XXL" spiller Jada Pinkett Smith en kvinde, der ejer af en stripklub. Hun er samtidig en af de få kvindelig medvirkende i filmen, der handler om en gruppe af mandlige strippere.

Filmen, der havde premiere 2. juli, har allerede vagt stor begejstring hos publikum ved at fremvise hovedrollerne Channing Tatum, Matt Bomer og Joe Manganiello i mere eller mindre afklædt tilstand.

- Det var fantastisk, vi havde en fest, fortæller Jada Pinkett Smith om optagelserne på "Magic Mike"-opfølgeren.

Jada og Will Smith har været gift siden 1997. Sammen har de børnene Willow og Jaden på henholdsvis 14 og 16 år.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip