Hollywooddarling hylder krigshelt med flysæde

Myten om at filmstjerner er selvoptagede, reserverede og egoistiske mennesker holder måske ikke helt.

I hvert fald ikke for stjerneskuespillerinden Amy Adams. Hun gjorde nemlig en ganske god gerning for en amerikansk soldat, idet hun gav ham sit sæde på første klasse, da hun skulle på en flyvetur fredag.

Og selv om man måske skulle tro det, var der ikke tale om et PR-stunt. Den eneste grund til at historien kom frem, var nemlig at tv-værten Jemele Hill ved et tilfælde så skuespillerindens gode gerning og skrev om den på sin Twitter-profil.

- Jeg har lige set skuespillerinden Amy Adams gøre noget virkelig stilfuldt. Hun gav sit sæde på første klasse til en amerikansk soldat. Jeg er en endnu større fan nu, skriver ESPN-værten således.

Om det var en gerning for godhedens skyld, eller om Adams gjorde det, fordi hendes far er militærmand, melder historien ikke noget om. Men uanset hvad viste "Catch Me If You Can"-stjernen respekt for soldaten ved at give ham sit førsteklasses sæde, så hun dermed selv skulle kæmpe med at få plads til sine ben på økonomiklassen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip