Hollywoodstjerne anholdt ved demonstration

17/04/2016 12:52

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hollywood-skuespillerinden Rosario Dawson måtte en tur i håndjern, efter at hun forleden deltog i en protestaktion mod restriktive identifikationskrav for amerikanske vælgere og penges rolle i politik.

Det skriver E! Online.

Den 36-årige skuespillerinde, der er kendt fra film som "Sin City" og "Seven Pounds", deltog ved anholdelsen i en demonstration med den politiske gruppe Democracy Spring, som kræver korruption ud af amerikansk politik og frie og fair valg.

Anholdelsen skete, efter at gruppen havde arrangeret en siddende protest ved Capitol Hill, der huser den amerikanske kongres i Washington D.C., og gentagne gange var blevet advaret om, at de ville blive anholdt, hvis ikke de flyttede sig.

- Jeg tror, der var et ønske om specielt ikke at anholde mig, fordi de ikke ville have det ud offentligt. Så da de (politiet red.) gik væk, rejste vi os op, satte os ned igen og blev anholdt.

- Personligt ville jeg være solidarisk med de andre folk, der udsætter sig selv for fare og sætter fokus på problemerne, forklarede Rosario Dawson efter anholdelsen i en video, der er lagt ud på gruppens Facebook-side.

Den amerikanske skuespillerinde slap fra oplevelsen med en bøde på 50 dollar for at have krydsets politiets afspærringer. Ifølge E! Online er mere end 400 demonstranter blevet anholdt i denne uge.

/ritzau/FOKUS