Hollywoodstjerne vil have sex og tage stoffer

Skrevet af admin

31/10/2014

Dagens topnyheder

Man kan næsten ikke sige navnet "Reese Witherspoon", uden at se den amerikanske skuespiller for sig i et af sine karakteristiske lyserøde sæt fra komediefilmen "Blondinens hævn".

Med sit blonde hår, lille krop og smukke ansigt har skuespillerinden Reese Witherspoon da også fået en ry som den søde pige.

Men den 38-årige skuespillerinde er træt af at være en elskværdig person, der kun bliver castet til de ufarlige komedieroller.

- Jeg har virkelig tit hørt folk sige: "Vi vil ikke have Reese til at sige bandeord. Vi vil ikke have, at hun skal dyrke sex eller tage stoffer", udtaler Reese Witherspoon til New York Times.

At blive set på som en bestemt type har den amerikanske skuespillerinde især følt, har spændt ben for hende inden for de seneste år.

- Jeg følte det ikke som en restriktion indtil for tre år siden, hvor jeg fandt ud af, at jeg ikke er sådan. Jeg er en kompleks person, der har mange sider i min personlighed. Men jeg er sat i en lille bitte bås, der reducerer mine roller, siger hun.

Reese Witherspoon  forstår nu ikke folks syn på hende, som en der skal spille elskværdige rolle.

- Jeg er sat i en bås som elskværdig. Men hvad vil det sige at være elskværdig? For mig er elskværdigt menneskeligt, ægte og ærligt. Jeg synes min karakter i "Wild" er meget mere elskværdig end mange af de roller jeg har haft i komedier, siger Reese Witherspoon og uddyber:

- Hun fortæller sandheden, og hun er ikke flov over de seksuelle erfaringer, hun har haft, eller over sit stofmisbrug.

Det er nemlig netop lykkedes den populære skuespillerinde at bryde ud af sin bås og høste en rolle i dramafilmen "Wild".

Filmen har premiere i Danmark den 19. februar.

Newspaq