Homofest: Danske kendisser går med i paraden

Regnbuefarvede flag og farverige mennesker indtog hovedstaden lørdag eftermiddag, hvor den årlige "Pride Parade" gik gennem byen.

Også flere danske kendisser meldte sig under regnbuefanerne for at fejre mangfoldigheden og friheden til at forelske sig i sit eget køn.

Blandt andre den danske sangerinde Nabiha, som ellers tilbringer en stor del af sin tid i Los Angeles, var på pletten med paraply og kamera for at indfange øjeblikket, da cirka 20.000 homo-, bi- og transseksuelle gik gennem byen mod Rådhuspladsen.

- Så smukt! Kom hjem lige i tide for Copenhagen Pride, skriver sangerinden på Facebook, hvor hun har lagt flere festlige billeder op fra paraden.

Musikeren og tv-værten Nikolaj Koppel har dokumenteret sin deltagelse i festlighederne med et foto af et regnbueflag på toppen af en bybus, mens sangeren Mads Langer har fanget, hvad han selv kalder "et fint øjeblik", hvor paraden passerer forbi to ældre mennesker, der vinker ned fra deres plads i vinduet.

Grandprixdarlingen Basim gik helhjertet ind i festen fra scenen på Rådhuspladsen, hvor den populære sanger blandt andet optrådte med sit Eurovisionhit "Cliche Lovesong" foran en begejstret folkemasse.

Traditionen tro gik også flere politikere - både blå, røde og violette - med i den farverige parade.

- Fedt at være til Priden - masser af glade mennesker bakker op og hilser langs hele ruten, skriver undervisningsminister Christine Antorini (S), som blandt andet gik i paraden sammen med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), på sin Twitterprofil.

Også komikeren Jonatan Spang deltog i festlighederne i de københavnske gader, hvorfra han holdt sine følgere på Twitter opdaterede om de politiske partiers danseevne og blandt andet konstaterede, at SF havde slik med på turen.

Se nogle af de kendtes festlige billeder fra lørdagens "Copenhagen Pride" her:

Nabiha: https://www.facebook.com/nabihamusic/photos/a.10150213796732283.314625.1...

Mads Langer: http://instagram.com/p/sUtyICgo-M

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip