Horsens lejer endnu en spiller hos FC København

Horsens fra landets næstbedste række opruster yderligere til den kommende sæson i form af et lejemål.

På sin hjemmeside skriver klubben, at den har lejet Mads Aaquist i FC København. Lejemålet gælder for hele den kommende sæson.

Det 19-årige back-talent er udset til at skulle erstatte Anders Randrup, der er skiftet til FC Vestsjælland.

- Vi har fra dag et, efter Anders Randrup forlod AC Horsens, haft Mads Aaquist øverst på ønskelisten. Det er fantastisk, at det nu er lykkedes os med god velvilje fra FC København at leje Mads til den kommende sæson, siger Horsens' cheftræner, Bo Henriksen.

Mads Aaquist, der er noteret for en enkelt officiel kamp for FC København, glæder sig til at spille mere førsteholdsfodbold.

- Jeg glæder mig meget til at komme til Horsens og spille på et hold med mange dygtige spillere, et hold med et godt miks af rutine og unge sultne spillere.

- Jeg ser frem til at bidrage med en masse energi og udfylde min egen målsætning om at tilspille mig en fast plads i AC Horsens, og at jeg sammen med resten af truppen kan sikre, at vi vinder en masse fodboldkampe, siger Mads Aaquist.

Han er i øjeblikket med FC København på træningslejr i Østrig og tiltræder i Horsens 13. juli, når holdet spiller træningskamp mod Randers.

I forvejen har Horsens lejet målmanden Jakob Busk i FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip