Horsens lejer forsvarstalent i FC Midtjylland

FC Midtjyllands forsvarsspiller Sonni Nattestad skal i denne sæson på græs i landets næstbedste fodboldrække hos AC Horsens.

Lejeaftalen gælder indtil sommeren 2015.

Den nye Horsens-cheftræner, Bo Henriksen, er tilfreds med forstærkningen.

- Sonni Nattestad er en ung knægt med en rigtig stor fremtid foran sig, og han vil fra dag ét konkurrere om en plads i startopstillingen, for han har alle forudsætninger for at blive en rigtig dygtig midterforsvarer.

- Han er dygtig med bolden og i hovedspillet, og med ham får vi endnu flere kvalificerede strenge at spille på i defensiven, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse fra Horsens.

Den 20-årige Nattestad spillede fire superligakampe for FC Midtjylland i sidste sæson. Nu ser han frem til mere spilletid.

- Jeg har brug for at spille kampe for at udvikle mig yderligere, og derfor har jeg valgt at spille sæsonen færdig i AC Horsens.

- Trænerne er gode, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver sjovt, så jeg glæder mig. Min ambition er at få spilletid og gøre en forskel, siger Sonni Nattestad.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip