Horsens snubler igen i superligajagten

Konkurrenterne i landets næstbedste fodboldrække fortsætter med at give det formsvage tophold, Hobro, en ufrivillig hjælpende hånd i kampen om oprykning til Superligaen.

Skærtorsdag var det AC Horsens' tur til at kikse, da Johnny Mølbys tropper måtte sluge et nederlag på 1-2 på udebane til HB Køge.

Det var den lange forward Anders Kaagh, der sikrede sjællænderne sejren, da han midt i anden halvleg nåede højest efter et hjørnespark og headede bolden i nettet.

Dermed må Horsens konstatere, at holdet heller ikke denne gang fik gang i den stime af sejre, man uden tvivl havde håbet på.

Østjyderne gik ellers ind til kampen med to vunde kampe i ryggen, men HB Køge sørgede altså for et nyt tilbageslag, som der har været så mange af for superliganedrykkerne.

Horsens-kikseren betyder, at Hobro forbliver på førstepladsen efter 23. spillerunde, uanset hvordan holdet klarer sig langfredag ude mod Vendsyssel.

Men der er også andre hold, der kan hygge sig med Horsens' nederlag. Ikke mindst Lyngby, der igen er ved at blande sig i oprykningskampen.

Lyngby tog den forventede udesejr over bundproppen Marienlyst, der blev slået med 3-0. Topscorer Patrick Mortensen lavede to af Lyngbys scoringer og er nu oppe på 17 sæsonmål.

Lyngby har dermed 41 point og er lige i hælene på Horsens og Silkeborg, der begge har 42 point.

Silkeborg vandt torsdag en stensikker 5-1-sejr i Gladsaxe over AB. Hjemmeholdet var ellers foran 1-0, men Silkeborg tog over blandt andet ved hjælp af to mål af Emil Scheel.

Hobro topper rækken med 45 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip