Hospital: Tredje gang du ryger er det ud

Ledelsen på Nordsjællands Hospital i Hillerød vil ikke finde sig i, at hospitalets ansatte ryger på området. Derfor vil direktionsmedlemmerne og andre ledere nu til at holde øje med de ansatte. Bliver de snuppet i at smugryge tre gange falder hammeren. Det skriver sn.dk.

Der har været totalt rygeforbud på hospitalet i Hillerød siden 1. april 2010. Men alligevel sniger ansatte sig til at tænde en cigaret på området. Det vil man nu til livs, og ledelsen udfører selv de kommende uger en "anti-røg-kontrol", hvor man vil lave daglige runderinger for at standse synderne.

LÆS OGSÅ: Sundhedsstyrelsen: Børn bør slet ikke være i rygerhjem

- Rygning er sundhedsskadeligt, og det sender et utroligt dårligt signal, at folk ryger her, hvor der bruges millioner på at rette op på rygningens skadevirkninger. Med efterårets anti-røg-kampagne er der sket store fremskridt i forhold til overholdelse af rygepolitikken. Men ikke nok, meddeler hospitalet i nyhedsbrevet "Tværs."

Bliver en medarbejder taget med en tændt smøg, giver det en mundtlig advarsel. Sker det tre gange, bliver man indstillet til afskedigelse. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

 

Dagens Gossip