Hot model indtager Netflix' fængsels-drama

Der er både nye ansigter, nye forhold og nye problemer, når hitserien Orange Is The Black har premiere på tredje sæson. Ifølge seriens skuespillere tager historien en drejning i fængselsuniverset.

- Sæson to var meget mørk, ikke på en dårlig måde, for vi så mange af de indsattes historier, men sæson tre er mere let, hvis man kan sige det sådan. Der sker noget ret intenst med Piper og Alex i begyndelsen af sæson tre, og så udvikler der sig noget af et trekantsdrama med Ruby Rose. Men som et hele er det en knap så mørk sæson, fortæller Laura Prepon, der spiller Alex Vause i serien, til Ritzau Fokus.

29-årige australske Ruby Rose er i virkeligheden både model, dj og skuespillerinde, og i serien indtager hun rollen som Stella, der har et godt øje til Piper Chapman. Det går ikke ubemærket hen for Pipers ekskæreste, Alex Vause, der er tilbage for fuld skrue.

Men for Laura Prepon, der spiller Alex Vause, har det været en udfordring at genoptage rollen som ekskæresten, der vender tilbage til Litchfield-fængslet efter ikke at have været så meget med i anden sæson af serien.

- Min karakter er i denne sæson ret skrøbelig og nedslidt, og at skulle portrættere hende sådan, har været meget råt og sårbart. Men det er, når man er sårbar, at man udvikler sig som skuespiller. Jeg kørte hjem fra arbejde med resterne af et blåt øje og blodskudte øjne efter at have grædt hele dagen, men jeg følte mig så tilfredsstillet som skuespiller, fortæller hun.

Også for Laverne Cox, der spiller den transseksuelle Sophia Burden, har det været en interessant sæson at indspille. Hun blev nemlig også sat på lidt af en opgave.

- Jeg er en skuespiller, der udtrykker mig meget kraftigt, og på tv skal jeg ofte holde det tilbage. Men vi havde en scene, som jeg ikke kan fortælle for meget om, men hvor jeg virkelig fik lov at give los. Det var så fedt for mig. Men da jeg læste scenen i manuskriptet, tænkte jeg "Oh shit, skal jeg det?", fortæller hun. 

Taylor Schilling, der spiller hovedpersonen Piper Chapman, kæmper i tredje sæson videre med at komme overens med sit sande jeg, som hun for alvor har opdaget bag fængslets mure.

- I denne sæson handler meget om tro. Hvad man tror på, hvorfor man tror på det og hvorfor, man har brug for at tro på noget. Det handler om, hvilke dele af én selv, man vælger at udforske og hvilke dele, man lukker øjnene for, forklarer Taylor Schilling.

Se en trailer til den tredje sæson af serien, der har premiere fredag den 12. juni, her: https://www.youtube.com/watch?v=a_q9BHRHcZo

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip