Hotel Randers i brand

Store dele af tagkonstruktionen på Hotel Randers er brændt, efter at der torsdag middag udbrød brand i den gamle bygning.

Østjyllands Politi har evakueret alle fra hotellet, og ingen menes at være kommet noget til. Samtidig melder brandvæsnet sidst på eftermiddagen, at flammerne er under kontrol.

- Man er nu i gang med efterslukningsarbejdet, som formentlig vil fortsætte resten af dagen og aftenen, lyder det fra politiet.

Ilden blev opdaget kort før middag af oldfrue Susanne Mølgaard.

- Jeg hørte også, at nogle råbte brand og kunne med det samme se, at det var alvorligt, så inden et minut var der ringet efter brandvæsnet, siger Susanne Mølgaard til Randers Amtsavis.

Hoteldirektør Sven Eskildsen siger til avisen, at cirka 20 personer blev evakueret fra hotellet.

- Ifølge vores lister skulle alle være ude af værelserne, siger han.

Afspærringer ved hotellet vil blive opretholdt, til man er færdig med at arbejde på stedet.

Det er endnu uklart, hvordan branden opstod, men det formodes, at det er sket i et linnedrum på hotellets anden sal, hvorfra den har spredt sig til tredje sal og videre til tagkonstruktionen, som altså næsten er væk.

Som følge af branden har der været en del røg i Randers midtby. Politiet opfordrer folk, der eventuelt har fået det dårligt af røgen, til at kontakte egen læge eller lægevagten.

/ritzau/

 

Dagens Gossip