Hradecky: Vi har endelig fundet stabilitet

Brøndby har efter et svingende efterår fået styr på spillet, og især defensiven er blevet strammet op. I weekenden præsterede holdet at holde nullet for 15. gang i sæsonen, da man slog Silkeborg 2-0.

Brøndby er kravlet op på tredjepladsen i Alka Superligaen, hvor man har overhalet Randers FC i kampen om bronzemedaljerne.

Kun tre kampe har man tabt i foråret, og holdets målmand Lukas Hradecky er glad for den defensive stabilitet på holdet.

- Vi har endelig fundet noget stabilitet i spillet, og vi er sluppet af med de store udsving fra efteråret. Vi er især blevet bedre i defensiven, og det har givet pote i form af mange clean sheets.

- Jeg tror, at det skyldes al den kedelige træning i vinter. Vi har haft massevis af forsvarstræning, og vi har grundigt gennemgået, hvem der skal presse, og hvordan vi skal placere os.

Brøndby-træner Thomas Frank er ligeledes tilfreds med fremgangen på holdet og mener, at man har fundet modellen, der skal skaffe medaljer til Vestegnen.

- Jeg er meget glad for, at vi i højere grad vinder på udebane og holder nullet mere end førhen. Jeg synes, at vi har fundet modellen. Vi har forsøgt at stramme defensiven op, og så skal det offensive nok komme.

Træneren er klar over, at spillerne kan finde den taktiske træning kedelig, men understreger vigtigheden.

- Vi har selvfølgelig noget træning, som vi terper en del. Spillerne synes måske, at det er lidt kedeligt, men det er enormt vigtigt, at vi kan presse rigtigt og placere os, siger træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip