Hudløst ærlige mænd: Det vil vi virkelig gerne spørge vores kærester om

Nogle ting er bare lettere at tale med sin partner om end andre. Men hvad ville din kæreste spørge dig om, hvis han var fuldstændig uden filter?

Websitet Thought Catalog har spurgt 14 mænd, hvad de allerhelst vil vide om deres bedre halvdel, men ikke tør spørge om.

Her er et udpluk af mændenes svar:

- Hvor ofte hun onanerer, for afhængig af svaret, bliver jeg måske fornærmet. - Gio 26 år.

- Hvordan min penis er sammenlignet med hendes tidligere sexpartneres. - Patrick 25 år.

- Jeg vil virkelig gerne vide, hvor mange, hun har haft sex med. Men vi er lige begyndt at date, er måske lidt for personligt. Og hvad, hvis hun har haft sex med flere, end jeg har lyst til at vide? Nok bedre aldrig at stille hende det spørgsmål. - Luke 24 år.

- Om hun faktisk er ovre sin ekskæreste. Noget jeg løbende bekymrer mig om. Ja, jeg er usikker. - Kyle 24 år.

- Om hendes bryster er ægte. Det er for tidligt i forholdet at gå ned ad den vej. Jeg mener, teknisk set er det en kompliment, fordi de er så perfekte. - Victor 23 år.

- Om hun faker den. Eller om jeg virkelig giver hende en orgasme så ofte. Ikke at jeg undervurderer mine seksuelle evner, men jeg har hørt, at kvinder har en tendens til at fake. - Will 24 år.

- Om hun nogensinde har sit undertøj på for anden gang uden at vaske det. Jeg ville ikke dømme. Jeg vil bare gerne vide det. - Sam 25 år.

- Jeg vil virkelig gerne vide, hvad der er det frækkeste, hun nogensinde har gjort. Men jeg er alt for pinligt berørt til at spørge hende om det. - Jason 22 år.

- Om hun nogensinde kigger på sin egen vagina. Jeg så det her på tv, hvor kvinder kigger på sig selv med et spejl. Det var virkelig underligt. - Kevin 23 år.

- Hvor mange børn hun vil have, Hvis nogen. Hvis jeg spørger hende, tror hun, at jeg prøver at gøre hende gravid. Og det gør jeg ikke. Men i forhold til fremtiden, vil jeg gerne vide det. - Rob 26 år.

Hvad ville du spørge din kæreste om? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip