Hugh Jackman udpeger den næste Wolverine

Skuespilleren Hugh Jackman har haft rollen som den pelsede og altid kampklare ulvehelt Wolverine, siden den første "X-Men"-film udkom i 2000.

Med tre sylespidse kløer på hver hånd har han også kæmpet sig til solofilmen "The Wolverine" samt to efterfølgere, som endnu ikke er udkommet. Men selvom rollen næsten er som skabt til Hugh Jackman, afslører den 46-årige skuespiller i et interview med MTV, hvem der kunne arve rollen.

- Jeg har faktisk ikke tænkt så meget over det, for jeg vil jo heller ikke gøre det alt for let for dem at erstatte mig, griner Hugh Jackman i interviewet.

- Han skal i hvert fald være yngre end mig. Jeg tror Tom Hardy vil være god til rollen, konkluderer "Van Helsing"-skuespilleren.

Tom Hardy fik sit gennembrud i Christopher Nolans ikoniske film "Inception" fra 2010, og siden har han ikke manglet Hollywood-roller. Selvom det ikke er til at se det, var det også Tom Hardys ansigt, der gemte sig bag den monstrøse maske, da han spillede skurken "Bane" i "Batman"-filmen "The Dark Knight Rises".

Hugh Jackman har skrevet under på at spille rollen som Wolverine i to efterfølgere til "The Wolverine" fra 2013. Toeren har planlagt premiere i 2017, mens den tredje film endnu ikke er blevet optaget.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip