Hulk blev helt og skurk mod gamle holdkammerater

06/11/2013

I over fire sæsoner spillede den brasilianske offensivspiller Hulk for FC Porto, inden han for en rekordsum skiftede til russiske Zenit Sankt Petersborg.

Da de to hold mødtes onsdag i Rusland og spillede 1-1, fik Hulk en uheldig hovedrolle.

Ved stillingen 1-1 efter 51 minutter brændte han således et straffespark, som hans tidligere holdkammerat og landsmand Helton næsten greb ud inde på stregen.

Inden afbrænderen havde Hulk dog udlignet FC Portos føringsmål i første halvleg, da han frækt rundede selvsamme Helton, inden han sparkede bolden i et tomt mål.

Det var en anden sydamerikaner i form af argentinske Lucho González, der efter 22 minutter havde bragt FC Porto foran med 1-0.

Kampen bølgede frem og tilbage mod slutningen, men det var Zenit, der havde kampens største mulighed for at få de tre point, da den tidligere Arsenal-spiller Andrei Arshavin misbrugte en kæmpe chance et kvarter før tid.

Med det uafgjorte resultat ligger Zenit stadig et point foran FC Porto i Champions Leagues gruppe G.

Puljen toppes af Atlético Madrid, der med en sejr over Austria Wien senere onsdag kan spille sig videre til forårets 1/8-finaler.