Hun blev kidnappet som spædbarn - 17 år senere mødte hun sin søster i skolen

Den lille pige var kommet til verden tre dage forinden, da en fremmed kvinde dukkede op og stjal hende ud af sin sovende mors favn på hospitalet i den sydafrikanske by, Cape Town. 

Den fremmede kvinde tog hende med sig hjem, og den lille pige voksede op med hende og kæresten de næste 17 år i den tro, de var hendes biologiske forældrer. 

Men en dag mødte hun en pige, der lige var startet i hendes skole. Hendes klassekammerater blev ved med at snakke om, hvor meget de to lignede hinanden, og pigerne fik hurtigt et venskab. 

Den nye pige fortalte glad sine forældre om hendes nye veninde, der lignede hende på mange punkter. 

Men da hun en dag inviterede hende med hjem, så hun kunne møde hendes forældre, fik de en nagende fornemmelse af, at der var noget galt. 

17 år tidligere havde de mistet deres datter, der var forsvundet uden spor, selvom der havde været iværksat en intens eftersøgning efter hende i hele området. 

Og nu stod der en pige, der lignede deres anden datter på så mange områder, at det ikke kunne være et tilfælde. 

De kontaktede politiet, der tog en DNA-test af pigen, som bekræftede forældrenes mistanke. Det var deres forsvundne datter. 

Kvinden, som den 17-årige pige troede var hendes mor, blev anholdt, og 19 år efter kidnapningen, er hun i dag blevet kendt skyldig i kidnapning, skriver BBC. 

Gennem retssagen fastholdt hun ellers sin uskyld. Hun forklarede, at hun selv havde mistet et barn ved en spontan abort, og hun troede det nye spædbarn var et, hun kunne adoptere på grund af aborten. 

Hun påstod, hun havde mødt en kvinde på en togstation, der overdrog barnet til hende, og at hun underskrev papirer, der bekræftede adoptionen. 

Men det er aldrig lykkedes politiet at finde hverken kvinde eller adoptionspapirer, og derfor afviste dommeren blankt forklaringen. 

- Retten afviser forklaringen med den foragt, den fortjener, lød det fra dommeren, der beskrev forklaringen som et 'eventyr', ifølge BBC. 

Navnene på de involverede har været tilbageholdt under hele sagen for at beskytte dem, og den kidnappede pige har besluttet at blive boende med den mand, hun betragter som sin far, selvom kidnapper-moren nu skal i fængsel. 

Han har under hele sagen udtrykt chok over sagen og forklaret, at han hele tiden har troet, det var deres datter, fordi hans kæreste havde insisteret på det. 

Retten valgte at tror på ham, og han har derfor ikke været sigtet på noget tidspunkt. 

 

Dagens Gossip