Hun blev lammet af energidrik - nu advarer hendes mor andre forældre om de dødelige konsekvenser

Caitlin Fraser kollapsede på skolen og blev hastet til hospitalet i ambulance med symptomer på hjerneblødning, efter hun havde drukket energidrikke.

Den aktive skolepige, som er 13 år gammel, faldt op i klasseværelset, da den højre side af hendes krop holdt op med at fungere. Det skriver Mirror.  

Hun fik det dårligt og mærkede den højre side af sit ansigt blive følelsesløs. Få minutter senere opdagede hun, at hendes hænder blev blålige. Heldigvis reagerede hendes lærere hurtigt og ringede efter en ambulance.

Lægerne har nu advaret hende mod at drikke energidrikke igen. Hvis hun gør, kan hun risikere at få et hjerteanfald.

- Jeg var virkelig bange. Mine venner sagde det til læreren, som kom og udførte førstehjælp, og skolen kontaktede min mor og far og ringede efter en ambulance, siger Caitlin Fraser.

Hun er blevet diagnosticeret med hemiplegisk migræne. Det er en sjælden sygdom, som kan være blevet udløst af de store mængder koffein.

- Jeg ønsker at gøre folk opmærksomme på, hvad der skete for mig. Ja, det er meget sjældent, men det kan ske, siger den 13-årige. Hendes mor, Laura Fraser, bakker pigen op i ønsket om at gøre opmærksom på risikoen.

Læs også: Babyen bliver ved og ved med at græde på trods af lur og mad - så tager moren hendes sokker af 

- Jeg siger ikke, at det kun er drikkenes skyld, men jeg mener, at de ikke er for børn. Jeg ved, at hundredevis af børnene på Caitlins skole køber disse drikke regelmæssigt. De er tilgængelige og banke og bliver markedsført som farverige og energipakkede, siger hun.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip