Hun er den bedste løber, men kollapser hver gang ved målstregen

Kayla Montgomery er blandt de bedste langdistanceløbere i USA. Men hendes kamp med Multipel sclerose (MS) gør ikke de lange løb lette.
Det skriver The San Francisco Globe.

På trods af sygdommen er Kayla bemærkelsesværdig udholden og kæmper for at løbe sig til toppen - også selv om det betyder, at hun kolapser i sin træners arme hver gang hun har gennemført et løb.

Læs også: Denne mor ofrede sit eget liv, så hendes ufødte baby kunne leve

MS er en kronisk, uhelbredelig neurologisk sygdom, som rammer centralnervesystemet, det vil sige hjernen og rygmarven. De mest almindelige symptomer er nedsat førlighed, dårligt syn, lammelser og koordinationsvanskeligheder. Derudover kan patienter med MS lide af træthed, følelsesløshed / prikken i arme og ben, og muskelkramper. Mens der ikke er en kendt kur for multipel sklerose, findes der nu medicin og behandlinger tilgængelige for dem, der lider med sygdommen for at styre symptomerne og forbedre livskvaliteten.

I betragtning af de lidelser, som MS medfører, er Kaylas præstationer virkelig mirakuløse.
Hun er en inspiration for alle, der føler sig begrænset af MS-symptomer, og ja, en inspiration til raske løbere. Tænk, hvad man kan udrette, når bare viljen er der. 

Se den rørende video her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip