Hun fandt sin voldtægtsmand på Facebook - nu er han dømt til livstid i fængslet

En britisk kvinde har fået sin overfaldsmand fængslet og dømt efter hun så hans billede på Facebook, skriver BBC. 

28-årige Shaun Hopkins sad allerede fængslet for voldtægt af to kvinder, men han måtte endnu engang for en dommer, da han blev genkendt af et tredje offer på facebook. 

Kvinden havde i første omgang valgt at tie omkring overfaldet på hende, men da der dukkede et billede af Shaun Hopkins frem i en nyhedsartikle på Facebook, gik hun til politiet med sin anmeldelse. 

Hun var blevet voldtaget af Shaun Hopkins i 2005 efter at have mødt ham på en bar. Ifølge politiet var voldtægtsmandens fremgangsmåde, at bruge 'ekstrem vold' mod sine ofre ved overfaldende, som de betegner som 'brutale'.

- Jeg ville ikke have, at min familie fandt ud af det. Jeg var flov, og jeg følte, at det var min egen skyld, og at der ikke var nogen, der ville tro på mig, siger den anonyme kvinde til BBC.

Kvinden forklarer, at hun oplevelsen blev vækket til live igen, da hun så billedet af sin overfaldsmand, og derfor besluttede hun sig for at gå til politiet. 

- Jeg forsøgte at lade som om, det ikke skete, men jeg ringede til politiet dagen efter, jeg så billedet, siger hun. 

Den nye livstidsom til 28-årige John Hopskin kommer oveni en anden livstidsdom, han vil afsone parallelt, men med minimum 10 års fængsel oveni.  

.

Dagens Gossip