Hun har tatoveret halvdelen af sit ansigt - men du kan ikke se det

Sådan fortæller CBC News.

Sådan fortæller CBC News.
Basma Hameed er tatovør. Men ikke en helt normal tatovør. Hun har specialiseret sig i paramedicinske tatoveringer, hvor patienter kan få tatoveret ar og misdannelser i huden væk. 

Læs også: Fem typer af tatoveringer, der brændemærker dig som idiot

Som Samira Omar, der i august offer for et overfald, hvor fire af hendes “klassekammerater” bankede hende, og hældte kogende vand i hendes ansigt. Et overfald, som efterlod hendes ansigt med betydelige ar.

Hun hørte om Basma Hameeds klinik, hvor hun kunne få hjælp efter læger havde give op.

Læs også: Smukt og uhyggeligt - sådan ser tatovering ud i slowmotion

Hameed startede sin klinik i Toronto i Canada i 2011, og har netop åbnet en mere i Chicago. 

Hun fortæller, at patienter kommer fra hele verden for at få tatoveret deres hudproblemer væk. Udover ar, så tatoverer Hameed også patienter med vitiligo - en sygdom, hvor pigmenterne i huden forandrer sig og efterlader store hvide eller mørke pletter. Eftersigende den sygdom, som Michael Jackson led af. 

Læs også: 13 vilde tatoveringer, man ikke tror er mulige

Hun har også behandlet sig selv. Som to-årig var hun offer for en ulykke, hvor hun fik varm olie i ansigtet, som efterlod slemme tredjegradsforbrændinger. Efter 100 behandlinger gav eksperter op. Hun måtte leve med, at hendes ansigt var vansiret. 

Men så lærte hun, at man kunne tatovere det manglende øjenbryn tilbage. Hun undersøgte derefter, om man kunne tatovere hudfarven tilbage. Og efter mange timer på skolebænken, så tatoverede hun simpelthen sit eget ansigt. (Se resultatet i galleriet herunder.)

Se den fascinerende video herunder.

 

Dagens Gossip