Hun kunne ikke leve med at sende faderen til hendes børn i fængsel. Det kostede hende dyrt

Da 31-årige Andrea Crew var på vej til retten for at forklare sig i en sag om hendes mands voldelige overgreb mod hende, ombestemte hun sig. Hun kunne alligevel ikke få sig selv til at sende hendes børns far i fængsel.

Men få timer efter var hun død. 

Den berammede retssag handlede om en episode i juli 2013, hvor politiet i den amerikanske by Fairfax fik et panisk opkald fra Andrea Crew. Hendes mand Caleb havde hældt motorolie ud over hende, og hun var skrækslagen for, hvad han kunne finde på. 

Caleb blev tiltalt for hustruvold, men i sidste øjeblik besluttede Andrea sig så for, at hun ikke ville vidne mod ham alligevel. På køreturen hjem fra retten endte parret i et skænderi, og Andrea truede med at melde ham til politiet igen. 

De stoppede ved en bank, hvor skænderiet tog til, og Caleb trak Andrea ind på bagsædet af bilen, hvor han kvalte hende med sine bare hænder. Da han opdagede, hun stadig trak vejret, stoppede han sin jakke ind i munden på hende og viklede sit slips rundt om halsen på hende. 

Han smed hendes lig i en skov og hentede børnene hos barnepigen. Senere vendte han tilbage og smed hendes lig i en flod, men det blev fundet nogle dage efter, og Caleb blev anholdt. 

- Jeg kvalte hende på bagsædet. Det første jeg sagde til hende var farvel, jeg vidste, at jeg ikke kunne gå tilbage, hun bad for sit liv, men jeg græd, og jeg kunne ikke stoppe, forklarede han i retten, ifølge Mirror

Calev blev idømt livstid af retten i Fairfax for drabet. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip