Hun nægtede fedmeoperation og tabte 140 kilo

35-årige britiske Emma Sealey vejede næsten 200 kilo, da hun besluttede sig for at ændre sit liv. 
Hun var overbevist om, at hvis hun ikke gjorde noget mod sin overvægt, ville hun ikke opleve at fylde 40 år.

Det skriver metro.co.uk

Hun havde ikke været på vægten i årevis og var rædselslagen for, hvad den ville vise. Hun væmmes, da vægten viste næsten 200 kilo. Det var i 2010.

- Jeg skulle gøre noget ved det, men vidste, at det var mit eget problem, som jeg selv skulle løse. Jeg ville ikke tage imod en fedmeoperation. Jeg synes, fedmeoperationer skal bruges til dem, der virkelig har brug for det, siger Emma til metro.co.uk. 

Den 35-årige kvinde var så stædig og beslutsom, at det fik hende til at tabe 140 kilo. 

Emma Sealey indrømmer, at hendes problemer med overspisning begyndte, da hun på tragisk vis mistede en barndomsveninde.

- Jeg var knust, og jeg tror, det var en udløsende faktor for, at jeg fandt trøst i at spise, fortæller Emma Sealey. Hun har haft en omtumlet barndom, hvor hun blandt andet blev sendt på kostskole, hvor hun ikke ønskede at komme hjem i weekenderne.

- Det var nemt at få mad til at få mit humør op. Som chokolade og chips. Men indvendigt led jeg, jeg skammede mig, siger den 35-årige om hvordan hun endte med næsten at spise sig selv ihjel.

Efter to års hård kamp med træning på en crosstræner i hjemmet, og med løb og cykling når vejret tillod det, har Emma Sealey tabt 140 kilo. Udover træning har hun fået hjælp til at ændre sin kost fra en diætist. Det var gennem en sundere kost, at hun tabte de første kilo, så hun bedre kunne træne resten af fedtet væk. Nu ser hendes liv helt anderledes ud.

- Det er fantastisk. Jeg elsker at se mit spejlbillede i butiksvinduerne, jubler Emma Sealey.

 

Dagens Gossip