Hun parkerede på en handicapplads, men kom tilbage til dette ubehagelige brev

23-årige Nastasha Hope-Simpson fra Halifax i USA blev for to år siden ramt af en flugtbillist, som knuste hendes ene ben. Hun var derefter nødt til at gå med en benprotese resten af sit liv og vænne sig til den nye titel som 'handicappet'.

Hun har dog taget oplevelsen med løftet pande og endda fået fremstillet en speciel benprotese, som passer til hendes kunstneriske sjæl, fortæller CBC News.

Læs også: Baby blev født uden hånd - gymnasieelever kom med en genial løsning

Men hun var alligevel noget overrasket, da hun kom tilbage til sin bil efter en dag på arbejde, og fandt en seddel i forruden. En seddel, som en vred person havde forfattet. 

Der stod: 

"Jeg har optaget video af dig, hvor du går fra din bil ved flere lejligheder - du er ikke handicappet!!! Næste gang du parkerer her, så sender jeg videoerne til politiet med din nummerplade. Du burde skamme dig!"

Nastasha er noget uforstående overfor anklagen i den anonyme seddel, da hendes tilladelse hænger i forruden, hvor sedlen også var anbragt. 

Læs også: Se den imponerende video: Hun bygger benprotese af Lego

- Jeg er faktisk lidt smigret, for jeg har arbejdet hårdt på min gang, så det ikke ligner, at jeg har en benprotese,- fortæller hun.

Tova Sherman, som er fortaler for handicappedes rettigheder i USA siger, at sedlen er helt uacceptabel.

- Det er faktisk helt uvedkommende om handicappede kravler eller løber fra deres bil. Et godt eksempel er fibromyalgi, som giver kroniske smerter, der kommer og går,- siger hun.

Læs også: Ups: Amputeret fyr rammer onani-knappen på mekanisk arm

Nastasha har i øvrigt fået lavet sin specielle benprotese hos Alleles Design Studio

Se brevet og flere billeder i galleriet herunder.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip