Lige nu læser andre
Sommertid er istid, men den gode gamle flødeis er temmelig nærende og kan hurtigt sætte sig på sidebenene.
Denne opskrift på melon-sorbet går lige nu sin sejrsgang på sociale medier. Det forstår man godt, for ingredienslisten er kort, fremgangsmåden utrolig enkel – og så ser resultatet vildt lækkert ud.
Du skal bruge:
En honningmelon
To spiseskefulde citronsaft
En halv delciliter honning
En halv deciliter vand
Sådan gør du:
Kom bagepapir på en bageplade. Skræl honningmelonen og skær den ud i mindre stykker. Kom stykkerne på bagepladen og sæt den i fryseren.
Læs også
Her skal den stå til melonen er gennemfrossen. Mindst fire-seks timer, men også gerne natten over.
Når melonen er frossen, tages den ud og kommes i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend indtil massen er jævn. Måske skal der tilsættes yderligere vand. Den skal være flydende, men ikke shush-is-agtig.
Smag den til og server – eller kom den i fryseren i en lufttæt beholder.
Læs også: Hun borer et hul i vandmelonen med en kniv – dette trick gør din sommer SÅ meget bedre
Se, hvordan du gør i videoen nedenfor.
Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: