Hun strejker fra sex - indtil hendes mand lader sig sterilisere

Den australske blogger Constance Hall hitter med sine inspirerende hverdagsfortællinger og slagkraftige budskaber, som altid er skrevet med et glimt i øjet - og ofte skaber stor debat.

Nu vækker hun igen opsigt med et opslag på Facebook, hvor hun fortæller sin mand (og hele verden), at han godt kan glemme alt om sex, indtil han har ladet sig sterilisere. 

I statusopdateringen, som mest af alt er et åbent brev til hendes mand, som også er far til hendes børn, forklarer hun, hvorfor det er nødvendigt, at han får foretaget indgrebet. Efter fire børn er hun færdig med at udsætte sin krop for mere:

- Hey ægtemand. Jeg tænker lige på alt det lort, mit reproduktive system har været igennem i løbet af årene i vores forsøg på ikke at få børn og få børn. Du ved med p-piller, graviditet, abort, flere graviditeter, ultralyd, blodprøver, anale prøver, kejsersnit, vaginal fødsel, revner, sting, episiotomi, flere sting, hård mave efter fødslen, minipiller, ødelagte mavemuskler, p-piller igen, gigantiske brystvorter, fortrydelsespiller, revnede brystvorter, ondt i ryggen og så videre. 

- Vi brugte 'trække ud-metoden' for at undgå at få flere børn efter Arlo. Sådan fik vi tvillingerne - ved at trække ud. Hvis jeg skulle gennemgå endnu en graviditet, ville jeg begå selvmord. 

Læs også: Til alle mødre, som ignorerer deres børn og glor ned i mobilen: ‘Jeg hylder jer'

- Jeg ved, at du er bange for at sige farvel til dine små soldater, dine små krigere, din loyale hær af erobrere, der nedlægger og penetrerer hvert et æg på deres vej. De har tjent dig godt, skat. Du kan være rigtig stolt. Men det er altså tid. 

- Dette bringer mig til de drastiske midler, som jeg er nødt til at tage i brug. En sexstrejke. Jeg ignorerer din penis, indtil du har fået indgrebet foretaget. Jeg vil ikke lade den snitte mig, når vi går forbi hinanden i gangen, og når du taler om den, begynder jeg at nynne. Din penis er ugyldig i dette forhold, indtil du bliver steriliseret. Fordi min krop er færdig. Den er færdig med at reproducere, og den er færdig med prævention. Din tur.

Constance Halls argumenter vækker sympati - opslaget har fået mere end 55.000 likes på Facebook.

Læs opslaget i sin helhed herunder.

Hey Husband,So just thinking about all the shit my reproductive system and body has been through over the years in our...

Opslået af Constance Hall på 10. februar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip