Hun sveder ti gang mere end andre: Nu er hun på jagt efter en mand

Ved første øjekast ligner Vicky en almindelig, ung kvinde, men når Vicky giver hånd, sidder i læderstole eller løfter armene, afsløres hendes store svedproblem.

En sjælden lidelse gør, at Vicky sveder 10 gange så meget som andre mennesker, og jo mere nervøs den unge kvinde er, jo mere sveder hun. Især hendes hænder, armhuler og fødder er hårdt ramt.

Læs også: Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

Og det er ikke nogen nem situation for Vicky, der gerne vil på date og finde drømmefyren.

I programmet "To Ugly For Love" på den amerikanske tv-kanal TLC følger man Vickys kamp for at gå på date. En trailer for afsnittet med Vicky, som sendes på søndag, ses det, hvordan Vicky er nødt til at sørge for, at stedet for daten er acceptabelt, fx skal der være god aircondition og andre stole end dem af læder.

- Hvis jeg sætter mig i en læderstol, ligner det jeg har tisset i stolen. Hvor pinligt ville det lige være?, spørger Vicky i programmet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Selvom Vicky går i bad tre gange om dagen og vasker hænder konstant, spænder hendes svedproblem ben for hendes kærlighedsliv. For det er de færreste mænd, der kan se det charmerende i at holde i hånd med en våd karklud af en kvinde, der tilmed har kæmpestore svedplamager under armene.

To Ugly For Love kan ses søndag aften på TLC. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip