Hun troede, de var kommet for at klage: Mor med kræft får sit livs overraskelse

Australske Sharon er en hårdtarbejdende mor til fire.

Hun har sin egnen lille kage-butik i byen Penrith, som hun har døbt Mrs C’s Cupcakes, da denne muffinslignende kage er Sharons speciale.

Men i løbet af de seneste år er livet blevet vendt på hovedet for Sharon, efter hun blev diagnosticeret med livmoderhalskræft. Tilmed blev livet forværret, efter hun tidligere på året mistede sin bror, og som om disse tragedier ikke var nok, så lider hendes ældste søn af en alvorlig degenerativ sygdom. Det skriver Little Things.

Derfor har livet været svært for Sharon. Hendes udgifter til behandling er enorme, og derfor må hun knokle ekstra hårdt i sin butik, hvilket går ud over familielivet samt den tid, hun gerne vil bruge sammen med sin syge søn.

Men heldigvis kommer hjælpen nogen gange fra en uventet kant.

I Sharons tilfælde var det den australske tv-station KIIS 1065, og den kendte værtinde Jackio O, der hørte om Sharons store udfordringer og besluttede straks at hjælpe.

Derfor arrangerede man med skjult kamera, at Jackio O skulle udgive sig for at være en utilfreds kunde, der ønskede at klage over nogle købte cupcakes. Den intetanende Sharon når at beklage mange gange, før hun får sit livs overraskelse.

Se den rørende video her:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip