Hundefører til bilister, der stikker af fra påkørte dyr: Jeg fatter det ikke

Når man påkører et dyr, har man altid muligheden for at ringe 1812 eller få tilkaldt en schwrisshundefører, som kan opspore det sårede dyr.

Men det er der desværre mange bilister, der ikke gør.

I går oplevede hundeføreren Niels Guldager endnu engang at blive kaldt ud, hvor et dyr i flere dage havde haft svære skader efter en påkørsel. Hans opråb på Facebook er blevet delt mere end 1500 gange.

“Så skete det igen. Blev kaldt ud til et dyr som sidder og trykker under en busk. Dyret har opholdt sig i haven nogle dage, og ser ud til at have det meget dårligt. Kære belist som har påkørt dette dyr og ikke ringet 1812 eller tilkaldt en schwrisshundefører, jeg fatter det ikke. Hvordan kan du være så ligegyldig med hvordan et dyr lider på grund af du ikke gider Gøre din pligt. Det koster dig kun en opringning til 1812 , afmærk påkørselsstedet og vi schwrisshundefører rykker gerne ud døgnets 24 timer, "GRATIS" for dyrenes skyld,” skriver han.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Niels Guldager.

 

 

Dagens Gossip