Hurtig handling: Tvis har Damgaard-afløser klar

Team Tvis Holstebro har allerede afløseren klar for den ene af Damgaard-brødrene, efter at klubben mandag meddelte, at både Allan og Michael Damgaard er tabt for klubben efter denne sæson.

Tirsdag fortæller klubben, at finske Jac Karlsson kommer til fra Mors-Thy Håndbold som afløser for playmaker Allan Damgaard.

- Vi har fulgt Jac i mange år og synes, han er en rigtig, rigtig spændende spiller, som vi godt kan se passe ind i det spilkoncept, vi har i Team Tvis Holstebro, siger klubbens næstformand, Jørgen S. Hansen, til TV2 Sport.

Han ser et stort lys i den nye playmaker, som er med i toppen af assistlisten i ligaen, og næstformanden er sikker på, at klubben får en spiller, der kan løfte sit niveau de kommende år.

- Med den træning, han nu vil få, og de holdkammerater, han får, er vi sikre på, han vil løfte sit niveau og blive fuldt ud lige så god som Allan, siger Jørgen S. Hansen.

Jac Karlsson meddelte allerede i februar, at han ville søge nye græsgange efter denne sæson, og det bliver altså i Tvis Holstebro. Han nåede at spille fem sæsoner for Mors-Thy.

Allan Damgaard fortsætter karrieren i den tyske Bundesliga hos SC Magdeburg, mens brormand Michael Damgaard fortsætter hos HSV Handball.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip