Hurtigere bredbånd og god mobildækning

Langt flere danskere har fået mulighed for at bruge nettets muligheder gennem en hurtig bredbåndforbindelse. 65 pct. af danskerne har nu adgang til infrastruktur, der muliggør en bredbåndsforbindelse på 100 Mbit/s. Sidste år var det kun 38 pct. af danskerne, der havde denne mulighed. Bredbåndskortlægningen viser også, at der er blevet bedre adgang til bredbåndsforbindelser med hurtige uploadhastigheder. På mobilområdet har telefonernes modtageegenskaber stor betydning for, hvordan dækningen opleves et bestemt sted. Derfor er det vigtigt som forbruger at vælge en mobiltelefon med gode modtage-egenskaber.

- Hurtigt bredbånd og god mobildækning er et fundament for vækst og beskæftigelse i hele Danmark. Derfor er den markante stigning i bredbåndsdækningen en rigtig god nyhed. Stigningen viser, at vi er godt på vej til at opfylde regeringens målsætning om, at alle skal have adgang til at få en bredbåndsforbindelse på mindst 100 Mbit/s senest i 2020. Langt de fleste danskere kan også få god mobildækning, især hvis de har en mobiltelefon med god antennekvalitet. Der er imidlertid fortsat områder i Danmark, hvor virksomheder og forbrugere ikke kan få den mobildækning og den bredbåndshastighed, de ønsker. Regeringen vil derfor i starten af de nye år komme med et udspil, der skal medvirke til at forbedre mobil- og bredbåndsdækning i hele Danmark, siger erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF).
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip