Husbonds opråb: Respekt til alle husmødre!

Efter amerikaneren Matt Walsh to gange på en uge stødte ind i bekendte kvinder, der talte nedladende om hans hjemmegående kone, satte han sig til tasterne og skrev et langt og gribende indlæg på sin blog "The MattWalshBlog.com".  

"Ej hvor sjovt, det må være hyggeligt", sagde en kvindelig bekendt forleden, da Matt fortalte, at hans kone og mor til deres fire børn har valgt at være hjemmegående.

Den slags bemærkninger virker stærkt provokerende på Matt, som mener, at mange arbejdende kvinder undervurderer jobbet som hjemmegående husmor.

"Min kone stopper aldrig med at arbejde. Jeg er sikker på, at hun ville elske at have tid til at sidde ned og drikke en kop kaffe", skriver Matt på bloggen og pointerer, at folk med et almindeligt arbejde får løn og har fritid og rettigheder - modsat husmødre.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ifølge Matt er det langt fra altid sjovt at være husmor, det er i stedet lig med en masse hårdt arbejde, som absolut kan betale sig. Men samfundet glemmer at hylde og anerkende erhvervet.  

"De mennesker, der forbyder sig i den trættende, utaknemmelige og dybt vigtige opgave, det er at opdrage børn, burde sættes op på en piedestal. Vi burde ære dem og beundre dem, som vi beundrer raketforskere og krigshelte. Disse kvinder gør noget smukt, kompliceret, udfordrende, skræmmende, smertefuldt og afgørende. Vores civilisation afhænger af, at de gør det godt", skriver Matt.

Læs hele blogindlægget her

 

Dagens Gossip