Husejeren fik et chok, da han så, hvad der gemte sig bag dåserne på hans køkkenbord

21/04/2016 22:39

Kirstine Petersen

Nyheder

Mest læste i dag

Forestil dig at komme hjem til synet af otte kilo tætpakket pythonslange på dit køkkenbord.

Det var præcist, hvad en australsk husejer gjorde denne uge, og han ringede derfor straks til nogle såkaldte slangefangere, der rykkede ud – selv de var overraskede over dyrets størrelse og har derfor lagt et opslag og en video af hændelsen på facebook.

- Det ser ud som om, den har fået ret meget at spise, griner den ene slangefanger, Ross.

Han og makkeren, Richie, mener, at slangen, som er en tæppe-python, muligvis har ædt naboens kat, kort før de blev kaldt ud for at fjerne den fra køkkenet, hvor den havde lagt sig til at fordøje festmåltidet.

Læs også: Hvad får slanger til at kravle op af toilettet?

- Det var ironisk, at det lige var i dag, at Richie måtte stå bag kameraet, for jeg kunne virkelig godt have brugt en hånd til at løfte den tunge slange ned på gulvet. Vi fandt et godt, hult træ at slippe slangen løs i, så den kan ligge der i nogle uger og fordøje sit måltid, skriver Ross på internatets facebookside.

Internatet understreger, at tæppe-pythonen ikke er farlig for mennesker, men at det kan være en god ide at holde sine husdyr inde om natten i området, hvor slangen lever.

De estimerer, at denne slange vejede omkring otte kilo. Arten kan blive op til fire meter lang og lever altså naturligt i det sydøstlige Australien.
 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler: