Husene sælger hurtigst tæt på større byer

Hussælgere i Københavnsområdet kommer hurtigst af med deres huse og rækkehuse, men i mange jyske kommuner bliver boligerne også solgt forholdsvist hurtigt. Det er især kommunerne omkring de større byer, hvor liggetiderne er kortere. Det viser en ny opgørelse fra boligsiden.dk.

I København og ti forstadskommuner skifter villaer og rækkehuse i gennemsnit ejere på fem måneder eller mindre. Det gælder også Halsnæs på Nordsjælland, som det eneste område uden for hovedstaden.

Ser man på det øvrige Danmarkskort, er det tydeligt, at det er omkring de større byer, at købelysten er størst. Her tager det mellem fem og syv måneder at få solgt huset eller rækkehuset. På Sjælland glæder det blandt andet Næstved, Køge og Lejre og på Fyn er Odense godt med.

I Jylland slår det også tydeligt igennem på liggetiderne, at de større byer har større tiltrækningskraft. Kommunerne omkring Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Randers og Herning har alle salgstider på mellem fem og syv måneder.

I den modsat ende af skalaen ligger Lemvig og Lolland, hvor det i gennemsnit tager over et år at få solgt boligen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip