Husker du ”Fede Vincent”? Nu chokerer han dyrlæger med sit vægttab

10/04/2016 17:07

Kirstine Petersen

Nyheder

Mest læste i dag

Da gravhunden Vincent blev indleveret på et dyreinternat for otte måneder siden, var han i en pauver tilstand.

Han var overdrevet fed, deprimeret, kunne næsten ikke gå, og havde et kolesteroltal, der fik alle alarmklokker til at blinke.

Han fik derfor hurtigt øgenavnet "Fede Vincent" på de sociale medier, hvor billederne af ham blev delt. 

Internatet K-9 Angels Rescue tog hunden til sig, da dens ejer gik bort og efterlod Vincent i tilstanden, hvor den var ved at gøre det samme på grund af sin vægt.

Den syv år gamle hund kunne dengang knapt nok gå på sine ben, men nu har han halveret sin kropsvægt fra 17 kilo til cirka otte kilo, praler internatet.

I dag er Fede Vincent således blevet til flotte Vincent, hvor han ser sådan her ud og overrasker en hel del dyrlæger med sit hurtige og flotte vægttab:

 

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

What's for lunch?

Posted by Skinny Vinnie of K-9 Angels Rescue Houston on Sunday, March 6, 2016

 

"Plejemoderen", Melissa Anderson, fortæller, at han er den "sødeste, sjoveste og gladeste lille fyr" nu, og at hun leder efter et hjem til ham, hvor ejerne vil fortsætte med at holde en sund rutine og kost for Vincent. 

Især gravhunde bliver tit overfodret, og det har en stor betydning for deres ryg og indre organer, fordi længden sammen med de korte ben belaster dyrets ryg og mave ekstra meget. 

Flere bør derfor tage ved lære af historien om Vincent, mener internatet. 

Læs også: Derfor stirrer din hund på dig, når den skider

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler: