Husker du He-Man? Nu er den populære tegnefilm fra 80'erne tilbage efter 30 år i graven

De fleste af os, der var børn i 1980'erne, kan sagtens huske det blonde muskelbundt He-Man og onde kraniefjæs Skeletor. 

I en årrække blev de populære tegnefilm vist på Danmarks Radio, der tillod sine små seere at komme med op på planeten Eternia, hvor skurken Skeletor hele tiden var ude på at overtage magten.

Sådan gik det heldigvis aldrig, da hovedpersonen He-Man - der i virkeligheden var kujonen prins Adam – altid afværgede de ondes forsøg på at få indsigt i de kraftfulde hemmeligheder på slottet Grayskull.

I Danmarks Radio var man eftersigende i tvivl om, hvorvidt man overhovedet skulle vise 'Masters of the Universe' i fjernsynet, da legetøjsgiganten Mattel stod bag de populære tegnefilm.

Forældre til de raske drenge måtte da også have læderet frem fra baglommen i den lokale legetøjsbutik, da man her kunne købe Hordak, Teela, Orko og de andre figurer fra det barnlige univers.

Læs også: Husker du En Skør Skør Verden? Her er hele sandheden om det bizarre blad

Det begyndte dog at gå ned af bakke for Mattel og filmselskabet Filmation Studierne, der måtte se, at datidens børn begyndte at kaste deres kærlighed - og forældrenes penge - efter andre superhelte og muligheder i legetøjsbutikken.

De seneste år har der været snak om en ny spillefilm om He-Man, men gang på gang er fans blevet taget ved næsen af falske rygter og kuldsejlede projekter i branchen.

Der er derfor tale om en stor overraskelse, da den klassiske tegnefilmsfigur nu bliver vakt til live med en ny tegnefilm. Det skriver britiske Metro

Indtil videre er der tale om ét nyt afsnit.

Det har fået titlen 'The Curse Of The Three Terrors', og bag genoplivningen af barndomshelten er filmselskabet Super7.

Her kan du få en smagsprøve på det kommende afsnit, der onsdag den 20. juli vil blive vist i sin fulde længde på San Diego Comic Con i USA:
 

Tiden må vise, om der kommer flere nye tegnefilm om He-Man.

Se her du nyde den originale intro til tegnefilmene med dansk tale: 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip