Hvad blev der af stjernerne fra The Fresh Prince of Bel-Air?

I forgårs døde den amerikanske skuespiller James Avery i en alder af 68 år som følge af komplikationer ved en hjerteoperation.

James Avery var især kendt for sin rolle, som den strenge onkel Phil Banks i komedieserien "The Fresh Prince of Bel-Air", hvor han havde travlt med at holde styr på sin vilde nevø spillet af Will Smith, som flytter ind hos onklen, tanten og deres tre børn i det fine Bel-Air-kvarter.

LÆS OGSÅ: Dødsfald: Onklen fra Rap Fyr i L.A. er død

Serien løb over skærmen fra 1990 til 1996 og er ofte blevet genudsendt på danske kanaler.

Men hvad er der blevet af skuespillerrne, som medvirkede i serien. Tante Vivian, storesøster Hilary, bror Carlton, lillesøster Ashley, butleren Geoffrey og den rappe fyr? Det giver Abcnews.com. svar på.

Der er vist ikke megen tvivl om, at det er gået meget godt for den rappe fyr, Will Smith, som i dag er 45 år og lidt af en verdensstjerne indenfor filmverdenen. Med film som "Independence Day", "Bad Boys," "Men in Black" og "Ali,", som han var nomineret for en Oscar til. Siden 1997 har Will været gift med Jada Pinkett og sammen har de to børn.

Onkel Phil og tante Vivians ældste datter, Hilary, spillet af Karyn Parsons, er i dag 47 år. Hun har medvirket i "Major Payne" i 1995, "The Ladies Man" i 2000 og er seneste set i starten af 00'erne, hvor hun deltog i et show ved navn "The Job". Privat er hun gift med filminstruktøren Alexandre Rockwell og har to børn.

Onkel Phil og Vivians søn, Carlton, blev spillet af Alfonso Ribeiro. Den 42-årige skuespiller har medvirket i et par shows, såsom "In The House", siden serien sluttede. Dertil kommer et par "cameo-roller" i shows og film som "Love Wrecked" i 2005. Alfonso er nygift med Angela Unkrich og har en søn sammen. Skuepilleren har også en datter fra et tidligere forhold.

Den yngste datter, Asley, startede som 11-årig i serien og fik sit navn slået fast - Tatyana Ali. SIden da har Tatyana optrådt i "Kiss the Girls" med Morgan Freeman og "Jaw Breaker" med Rose McGowan. Skuespillerinden er i dag 34 år og har medvirket i serien "The Yung and the Restless" fra 2007 til 2013. Tatyana Ali har en universitetsgrad fra Harvard og har rejste i 2008 rundt for at støtte præsident Obama.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den morsomme butler, Geoffrey, spillet af Joseph Marcell er blevet en moden herre på 65 år. Han har yderligere haft en rolle i "The Bold and the Beatiful" fra 2003 til 2004 og i "EastEnders" i 2006. Marcell optræder også på de skrå brædder i London.

Tante Vivian blev både spillet af Janet Hubert og Daphne Maxwell Reid. Førstnævnte var en del af serien fra 1990-93, men hun forlod serien, da hun blev gravid. Senere fik hun roller i "The Jamie Foxx Show", "NYPD Blue" og "The Job", hvor Karyn Parson (Hilary) også var aktiv. Andre småroller, såsom i "Friends" har også sneget sig ind i den 57-årige skuespillers karriere.

Daphne Maxwell overtog rollen som Vivian i 1993, uden at seertallet faldt. Den 65-årige skuespillerinde er siden hen dukket op i shows, fx "Sister, Sister", "Crossing Jordan", "Eve" og "Let's Stay Together". 

 

Dagens Gossip