Hvad denne fisk sluger ved et uheld og bagefter spytter ud er vanvittigt

En stor tun havde åbenbart ikke helt styr på, hvad den tog i munden, da en flok turister var ved at fodre den fra en havnekaj i Spanien, afslører en utrolig video.

Mens turisterne kaster lækre snaks i form af sardiner til tunen, forvilder en måge sig ned i vandoverfladen formentlig for at deltage i festmåltidet i den spanske by Girona. Men inden fugl når så langt, sætter tunen tænderne i mågen og sluger den sammen med en sardin. Det skriver The Mirror

Få sekunder efter spytter den store fisk den forskrækkede fugl ud af munden. Friskfanget måge er tilsyneladende ikke noget en tun bryder sig om.

Læs også: Fisker får en hårrejsende overraskelse på krogen

Til alt held slap mågen levende fra sit sammenstød med tunen. Dog var mågen en anelse ved siden af sig selv efter at være blevet slugt og siden spyttet ud igen.

Episoden blev optaget af en spansk fisker ved navn Robert Llorens Sulvera, som ville filme turisterne, der fodrede fisk.

- Jeg var ved havnekajen, hvor tun er blevet set hver dag de sidste par måneder. Folk kastede sardiner ned til tunen, da en havmåge var hurtigere til at komme hen til maden end tunen, forklarer Robert Llorens Sulvera.

>

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip