Hvad prisen på din forlovelsesring siger om dit ægteskab

Selvom Marilyn Monroe hævede, at diamanter er pigers bedste ven, og mange kvinder vil give hende ret, når forlovelsesringene skal vælges, så tøv en kende, hvis I er ude efter, at kærligheden skal vare evigt.

Der er nemlig sammenhæng mellem prisen på din forlovelsesring og levetiden for dit ægteskab. Og jo dyrere ringen er, jo større er chancen for skilsmisse.

Læs også: Derfor er kvinder vilde med gamle mænd - og derfor vil mænd have en yngre model

Det er en af konklusionerne i et nyt studie med fokus på bryllupsomkostninger, som har undersøgt 3000 amerikanske voksne, som har været gift med en person af det modsatte køn. Bag studiet, som er offentliggjort 15. september, står forskerne Andrew M. Francis og Hugo M. Mialon fra Emory University i Atlanta. 

Forskerne har gjort følgende opsigtsvækkende opdagelser om forlovelsesringe og økonomi:

Læs også: Intim afsløring: Det siger mænds fingre om størrelsen

- Mænd, der bruger mellem 11.700-23.500 kroner på forlovelsesringen, har 1,3 gange større sandsynlighed for at blive skilt end mænd, der lægger mellem 3.000-11.700 kroner på disken i smykkebutikken.
- Men ringe til under 3000 kroner er heller ikke sagen, for det fører også til højere skilsmisseprocenter.   

Samme fortælling gentager sig, når det kommer til alle udgifterne til brylluppet - et gennemsnitlig amerikansk bryllup koster 175.000 kroner - konkluderer undersøgelsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Kvinder, der bruger mere end 117.000 kroner på deres bryllup, har 3,5 gange større sandsynlighed for at blive skilt end for de kvinder, der spenderer 29.000-58.500 kroner på herlighederne.
- Men det kan vise sig at være en god ide at holde bryllup i en pølsevogn, for med bryllupper til under 5.800 kroner falder risikoen for skilsmisse. 

Hvis du er helt pjattet med at bruge penge på dit bryllup, så brug dem på en lækker bryllupsrejse, for det er noget, der får forholdet til at vare ved, lyder det i studiet.

 

Dagens Gossip