Hvidt før CL-brag: Karabatic skal stoppes i kontrafasen

Når KIF Kolding København søndag møder FC Barcelona i Champions League, bliver det ikke kun mødet med de spanske mestre - men også mødet med en af verdens bedste håndboldspillere.

Den 30-årige franske verdensstjerne Nikola Karabatic har ved talrige lejligheder vist sig som en afgørende faktor i vigtige kampe, så der venter de danske mestre noget af en opgave.

KIF-målvogter Kasper Hvidt har sit bud på, hvordan man skal stække Karabatic.

- Karabatic er måske allerbedst, når selv fører bolden frem i kontrafasen. Hvis han når at komme op i fart, så er han stort set umulig at standse, fordi han er så fysisk stærk. Så her skal vi være klar, siger Kasper Hvidt.

Hvidt ved også, at han kan få en hård dag i buret, når han kommer til at stå over for verdensklasseskytter som Nikola Karabatic, Kirill Lazarov og Siarhei Rutenka.

- Jeg forbereder mig, som jeg altid gør. Men disse tre bagspillere bliver svære at dæmme op for. Man kan også nævne fløjspillerne Gudjon Sigurdsson og Victor Tomas samt Jesper Nøddesbo på stregen som store spillere, siger han.

KIF Kolding København har fået en god start på Champions League-sæsonen med lutter sejre i de tre første gruppekampe.

Det samme gælder gæsterne fra Barcelona, så der venter et topopgør i Brøndby. KIF-målvogteren er optimistisk forud for opgøret.

- Jeg tror, at vi har gode chancer i opgøret. Men vi er også klar over, at hvis vi ikke spiller godt, så har vi ingen chance imod et klassemandskab som Barcelona. Så vi skal spille op til vores bedste, siger Kasper Hvidt.

Kampen i Brøndby begynder klokken 16.50.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip