Hvidt om Champions League-sejr: Fulgte gameplan perfekt

KIF Kolding København sikrede en debutsejr til den nye træner Aron Kristjansson ved at vinde Champions League-opgøret ude mod polske Wisla Plock med 26-25.

Holdets målmand Kasper Hvidt var yderst tilfreds med opladningen under islændingen.

- Et stort tillykke til Aron, der sammen med Bilal (Suman, red) havde lagt en god gameplan, som vi fulgte til punkt og prikke.

- Vi var et skridt foran kampen i gennem, og vi skabte hurtigt et forspring, vi kunne give og tage af, som gjorde, at vi kunne vinde med et mål, siger Kasper Hvidt.

Målmanden stod fremragende bag et godt forsvar i første halvleg, hvor modstanderen kun scorede otte mål, og efter pausen trådte danskerne selv offensivt i karakter.

- Forsvaret var rigtig stærkt, men det har vi set i næsten alle kampe, vi har spillet, at modstanderen sjældent scorer mere end 25 mål. I dag fungerede vores angrebsspil rigtig godt, og vi holdt hovedet koldt, hvilket er vigtigt på udebane i Europa.

Med sejren er KIF Kolding København et stort skridt nærmere andenpladsen i Champions League gruppe B. Holdet kan selv sikre den med en hjemmesejr over gruppens agterlanterne Dunkerque HB Grand Littoral den 23. februar.

- Det betyder rigtig meget. Vi har hele tiden haft ambitionen om at gå videre og helst med en så god placering som mulig, så det er vi glade for.

- Men i Europa Cup kan man ikke tage noget for givet. Dunkerque ligger nummer et i Frankrig lige nu foran Mikkel Hansens Paris, hvilket siger noget om deres kvaliteter, siger Kasper Hvidt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip