Hvis du har købt Red Bull i løbet af de sidste 12 år, har du ret til erstatning

Man får ikke vinger ved at drikke Red Bull. Det kommer nok ikke som den store overraskelse for de fleste, men en amerikansk kunde var tilsyneladende så skuffet over de manglende vinger, at han klagede.

I sin klage kalder Benjamin Careathers Red Bulls markedsføring for både “bedragerisk" og “vildledende". Red Bulls kendte slogan er nemlig: "Red Bull giver vinger”, men det gør det altså ikke alligevel.

Derfor har energidrikgiganten efterfølgende tilbudt et forlig, hvor de udbetaler knap 77 millioner kroner til utilfredse kunder. Det skriver Huffington Post.

Erstatningen gælder alle, der har købt Red Bull i perioden 1. januar 2002 og frem til 3. oktober i år. Altså en periode på næsten 13 år. Der stilles ikke krav om dokumentation til utilfredse kunder. Det eneste man skal gøre er, at skrive sig på denne liste inden 2. marts 2015.

Der forventes at falde en afgørelse i sagen næste år i maj måned, hvorefter pengene vil blive udbetalt.

Man skal dog ikke forvente at blive rig af sin erstatning. Fra Red Bulls side er der således kun afsat 60 kroner til hver kunde eller for 90 kroners Red Bull-produkter.