Hvis nogen fortalte dig, at denne model er højgravid, ville du så tro dem?

Skrevet af Sol Stoffregen

05/03/2015

Mest læste i dag

De fleste gravide kan ikke skjule deres struttende mave og ekstra kilo, så snart de er fem måneder henne, men på det punkt skiller den 30-årige model og kommende mor, Sarah Stage, sig gevaldigt ud.

Hun er nemlig otte måneder henne i sin graviditet, men det er ikke til at se på hendes slanke og veltrænede figur, som vil få de fleste til at tænke på alt andet end graviditet.

Læs også: Slut med tvangsfodring og tårer ved bordet: Sådan får du din baby til at spise med et smil

De amerikanske model har hver måned lagt billeder ud af sig selv i undertøj og sparsomt træningstøj for at vise sin gravide krop frem på Instagram. Disse billeder, som kan ses nederst på siden, har fået mange chokerede følgere til at udtrykke bekymring for Sarahs ufødte barn, som de frygter for.

- Jeg er bekymret for, om barnet vil være dødfødt. Jeg er rigtig bange for de, eller også bliver det født meget meget lille og tyndt som en anoreksi-baby, skriver en forfærdet kvinde på Instagram.  

Læs også: Guldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Og mens den slags kommentarer strømmer ind, er der også dem, der forsvarer den veltrænede model og siger, at man sagtens kan dyrke fitness, når man venter sig. 

Under sin graviditet har Sarah fortsat med at arbejde som model i reklamer og magasiner, fordi hendes mave ikke strutter det store, og hun er så atletisk.

Se billeder af Sarah Stages gravide krop måned for måned her: