Hvordan en kvindes beslutning om at tage en løbetur ændrede et barns liv for evigt

En vietnamisesisk turist mener, at hun blot var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, da hun i går fandt en lille pige, der havde været forsvundet i flere timer.

Hong Nguyen var på besøg hos noget familie i Houston i Texas og var ude at løbe en tur, da hun hørte lyde et stykke fra vejen.

- Det var menneskelyde, ikke lyde fra et dyr, siger hun til NBC.

Læs også: Mirakel: Kidnappet spædbarn fundet efter facebook-efterlysning

I græsset et lille stykke fra vejen fandt hun den otte måneder gamle pige Genesis Haley, der stadig sad spændt fast til sin autostol.

Spædbarnets moder havde et øjeblik ladet pigen være alene i bilen, mens hun gik ind for at betale på en benzintank. Hun var blot væk et par sekunder, da hun så en ukendt gerningsmand springe ind i bilen og køre væk - stadig med lille Genesis Haley ombord.

Læs også: Misrøgtet seks-årig var som baby: Sådan klarer hun sig i dag

Bilen blev kort efter fundet i nærheden, men der skulle gå hele fire timer, inden Hong Ngyen fandt den lille pige og tilkaldte politiet.

De dukkede op knap ti minutter efter, og betjent Albert Pizana forsøgte at berolige babyen og svøbte hende i en politiskjorte.

- Når vi kan finde et spædbarn i live... Det føles så godt. Det giver dig bare lyst til at tage hjem og knuge dine børn ind til dig, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Genesis Haley blev sendt til et hurtigt tjek på hospitalet og var heldigvis uskadt. Kort efter blev hun genforenet med sin mor.

Moderen gav så god en beskrivelse af gerningsmanden, at politiet nu har udsendt en fantomtegning i håb om at kunne finde ham.

 

Dagens Gossip