Der er meget få ting, der gør livet værd at leve på samme måde som bacon.
Noget af det bedste ved den svine-lækre morgenkød-spise er, at nydelsen ikke først starter, når du sætter tænderne i det. Den starter allerede, når du har lagt det på panden, og det begynder at syde og sprutte, og duften af stegt grisehud fylder dine næsebor.
LÆS OGSÅ: Tosset app lader dig vågne op til lyden og duften af bacon
I en youtube får du forklaringen på, hvordan bacon kan dufte så fantastisk, at dine tænder løber i vand, før de har været i nærheden af kontakt med den lækre spise.
LÆS OGSÅ: Sært tip: Cara Delevingne anbefaler bacon til ansigtet
Det viser sig nemlig, at den velkendte duft kommer fra hele 150 kemiske forbindelser, når kødet er lagt på panden. Når varme tilføres, indgår sukkerarter, aminosyrer og fedt i det, der i kemi-sprog kaldes Maillard-reaktioner, og danner de molekyler, der bliver til den gode duft.
Se videoen her: