Forside Nyheder Hvorfor dufter bacon så godt? Få svaret her

Hvorfor dufter bacon så godt? Få svaret her

Hvorfor dufter bacon så godt? Få svaret her

Lige nu læser andre

Der er meget få ting, der gør livet værd at leve på samme måde som bacon.

Noget af det bedste ved den svine-lækre morgenkød-spise er, at nydelsen ikke først starter, når du sætter tænderne i det. Den starter allerede, når du har lagt det på panden, og det begynder at syde og sprutte, og duften af stegt grisehud fylder dine næsebor.

LÆS OGSÅ: Tosset app lader dig vågne op til lyden og duften af bacon

I en youtube får du forklaringen på, hvordan bacon kan dufte så fantastisk, at dine tænder løber i vand, før de har været i nærheden af kontakt med den lækre spise.

Læs også

LÆS OGSÅ: Sært tip: Cara Delevingne anbefaler bacon til ansigtet

Det viser sig nemlig, at den velkendte duft kommer fra hele 150 kemiske forbindelser, når kødet er lagt på panden. Når varme tilføres, indgår sukkerarter, aminosyrer og fedt i det, der i kemi-sprog kaldes Maillard-reaktioner, og danner de molekyler, der bliver til den gode duft.

Se videoen her:

 

Click here to display external content from iFrames except Google Ads recommended by the editors. You can always enable and disable third-party content.

You agree to display external third-party content. It is possible, that personal data will be send to the provider of the content and other third-party services.

Læs også

Ads by MGDK