Hyldes på nettet: 19-årige Sandra stoppede overfald på ung pige med Downs Syndrom

Mere end 100.000 mennesker har liket Sandra Christina Halléns historie på nettet, efter hun i går skrev et harmdirrende opslag om en situation hun oplevede på en sporvogn i Gøteborg.

Den 19-årige kvinde var vidne til, at en gruppe 14-årige piger verbalt overfaldt en jævnaldrende pige med Downs Syndrom.

Det var mere, end den 19-årige ville finde sig i.

Læs også: Ulla holdt hjemløs i hånden, mens han døde i går: Ringede efter ambulancen tre gange

“Hørte dem sige ting som ‘Stop med at savle, du er ækel’… den ensomme pige sad og hulkede, og så slog det klik for mig,” skriver Sandra Hallén på facebook.

Hun så ingen andre gribe ind, men så traf hun en beslutning.

“Jeg spurgte pigerne om, hvad de havde gang i, og får svaret, at det skal jeg ikke blande mig i. Så blev jeg bare endnu mere vred,” skriver hun.

En anden pige stillede sig op sammen med Sandra Hallén, hvorefter gruppen af 14-årige piger blev lidt småbange og hoppede af sporvognen.

Læs også: Villas efterlyser billist for at kunne takke ham: Stak knægten en 50'er for at være en dygtig cyklist

“Jeg spurgte pigen ved siden af mig, om hun var okay nu. Hun smilede og nikkede og spurgte, om jeg ikke kunne følge hende til hendes stop. Det gjorde jeg selvfølgelig, for det var kun tre stop fra mit eget,” skriver hun videre i opslaget.

Hun slutter med at skrive, at vi er nødt til at stoppe mobning, og at flere skal turde at gribe ind. Hun opfordrer til at dele opslaget.

Og det har mere end 24.000 gjort.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Sandra Christina Hallén.

 

 

Dagens Gossip