Hylemorsomt: Sex-ekspert fra det 19. århundrede giver fantastiske råd - hvis du aldrig vil have sex igen

“Giv lidt, giv sjældent, og mest af alt, giv modstræbende”.

Ruth Smythers, en sexekspert fra det 19- århundrede, var gift med en præst, og var unik i sin branche, fordi hun brugte hele sit liv på at forsøge at undgå at have sex.

Det gave hende naturligvis en stor erfaring i at smække benene sammen, når hendes præste-husbond nærmede sig. Og de små tricks var hun bestemt ikke ked af at dele med andre kvinder, for hvem, sexakten heller ikke virkede tiltalende.

Her er Ruth Smythers top 10-tips til den nye brud:

1. På selve bryllupsdagen, tag en pause og nyd den triumf det er, at du har sikret dig et hankøn til at sørge for dig resten af dit liv.

2. Men på den negative side, så er der bryllupsnatten, uner hvilken bruden må betale prisen, så at sige, ved for første gang at skulle udholde den forfærdelige oplevelse af sex.

3. Mens sex i bedste fald er afskyeligt, og i værste fald temmelig smertefuldt, skal det udholdes, og det har det skullet siden tidernes morgen, og det kompenseres med det monogame hjem og med de børn, det resulterer i.

4. De fleste mænd vil, hvis de ikke bliver sagt imod, kræve sex næsten hver eneste dag. Den snedige brud tillader et maximum på to korte seksuelle omgange om ugen, i de første par måneder af ægteskabet.

5. En god kone bør sørge for at have reduceret den seksuelle kontakt til én gang om ugen inden det første år af ægteskabet er omme, og til én gang om måneden inden det femte ægteskabsår er omme.

6. Så snart bruden har taget sin natkjole af og slukket alt lys, bør hun ligge helt stille på sengen og vente på sin gom. Når han så kommer famlende ind på værelset, skal hun ikke lave nogen lyd, der kan hjælpe ham i hendes retning, for sæt, han tager det som en opfordring. 

7. Lad ham bare famle rundt i mørket. Der er altid håb for, at an snubler og redder sig en mindre skade, hvilket du kan bruge som en undskyldning for at nægte ham sex.

8. Hvis han løfter op i din natkjole, og forsøger at kysse dig nogen som helst steder (andet end din hånd), skal du straks hoppe ud af sengen og erklære, at du skal tisse.

9. Hvis din husbond forsøger at forføre dig med pirrende snak, vil den kloge kone pludselig komme i tanke om nogle trivielle, usexede spørgsmål at stille ham.

10. Mange mænd opnår en stor del af deres seksuelle tilfredsstillelse ved den fredelige udmattele umiddelbart efter sex-akten. Derfor SKAL du sørge for, at der ikke er fred, som han kan nyde på dette tudspunkt.

 

Dagens Gossip