Ibi slår kløerne i bryllupsforberedelserne

Noget nyt, noget gammelt, noget lånt, noget blåt - og noget bæredygtigt.

Lørdag den 6. september bimler bryllupsklokkerne for tv-værten Ibi Støving og hendes 16 år yngre fodboldforlovede Simon Makienok. I øjeblikket rubber parret neglene med slutspurten af de allersidste bryllupsforberedelser.

Støving har fået lavet nudefarvede negle klar til den store dag, fremviser hun på sin Instagram-konto. Og med de nylakerede kløer klipper/klistrer hun bæredygtige bordkort, fortæller hun på parrets fælles hjemmeside crystalkidbabyshark.com. Bordkortene er lavet af teposeæsker fra mærket Pukka.

Tidligere har Støving delt billeder af den babushka, hvori parrets vielsesringe ligger. Og med en kryptisk tekst indikerer hun, at hendes afdøde mor har noget med de specialdesignede ringe at gøre.

Brudeparret kommer til at dele deres kommende liv som mand og kone op mellem Danmark og Italien. De har for nylig købt en ny lejlighed på H.C. Andersens Boulevard i København og er netop hjemvendt fra Sicilien, Italien, hvor Makienok er blevet præsenteret som fodboldklubben Palermos nye angriber på en fire år lang kontakt.

Ægteskabet er Makienoks første, og Støvings andet efter et kort Las Vegas-bryllup med vennen Kevin. Derudover har hun været forlovet med Aqua-sangeren René Dif og er mor til sønnen Anakin fra forholdet med fodboldspilleren Tobias Grahn.

Se billederne af de bæredygtige bordkort: http://crystalkidbabyshark.com/kreadag-bryllups-bordkort/

Se billedet af Ibi Støvings nye negle: http://instagram.com/p/shVPpVK9c3/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip