Idrætsstjerner glæder sig over Schumacher-nyhed

Skrevet af admin

16/06/2014

Mest læste i dag

Nyheden om, at den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, tyske Michael Schumacher, er blevet taget ud af koma og har forladt hospitalet i Grenoble, bliver modtaget med glæde hos det tyske fodboldlandshold, der senere mandag spiller holdets første kamp ved VM i Brasilien.

Arsenal-spilleren Lukas Podolski skriver på Twitter:

- Hvilken god nyhed. Skynd dig at blive rask, Schumi. Jeg blev så glad, da jeg hørte det, lyder det fra vennen Lukas Podolski før kampen mod Portugal i gruppe G.

Han har tidligere under VM sagt, at det tyske landshold ønsker at vinde for ekskøreren med kælenavnet Schumi.

Michael Schumacher styrtede den 29. december sidste år på ski under en ferie, og han har siden været indlagt på hospitalet i Grenoble.

I dag sendte hans manager, Sabine Kehm, en pressemeddelelse ud, hvor hun fortalte, at han nu er indlagt på en rehabiliteringsklinik.

- Michael har forladt CHU Grenoble (hospitalet, red.) for at fortsætte sin lange fase med at komme sig. Han er ikke længere i koma, lød det i meddelelsen fra manageren.

Michael Schumacher vandt Formel 1-verdensmesterskabet i 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 og 2004.

Også i Formel 1-verdenen bliver nyheden modtaget med stor glæde på Twitter.

- Der er gode nyheder fra Michael i dag. Bliv ved med at skubbe på, kejser, skriver den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel, der ligesom Schumacher er tysker.

Ferrari-køreren Fernando Alonso har også været ude med støtte.

- En god begyndelse på ugen med nyhederne om Michael. Jeg er så glad for, at det går i en god retning, skriver den spanske kører, der vandt VM i 2005 og 2006.

/ritzau/