Ikea advarer om mystisk sms: Pas på - den kommer ikke fra os

Får du en overraskende besked om, at du har vundet et gavekort til Ikea, så skal du ikke sætte næsen op efter Billy-reoler og kötbullar lige med det samme.

Sms’en kommer nemlig ikke fra den svenske møbelgigant.

- Vi er blevet gjort opmærksomme på, at mange mennesker har modtaget nedenstående sms. IKEA er IKKE afsender og vi har intet med denne konkurrence at gøre. Hvis du modtager en lignende sms, anbefaler vi, at du straks sletter den og ikke klikker på linket, skriver IKEA på deres danske Facebook-side.

Ikea advarer deres følgere om at klikke på linket, da de er bange for, at det kan indeholde virus.

Flere brugere fortæller dog, at de allerede har klikket.

Dagens.dk har også dristet sig til at klikke på linket, som fører til en side i Ikeas karakteristiske blå og gule farver, som lover, at de hundrede første får et gavekort på 200 kroner - de skal blot betale en rund 5 krone.

Får man tygget sig igennem utrolig mange ord ‘skrevet med småt’, finder man dog ud af, at man samtidig binder sig til en abonnementservice, der koster 299 kroner pr. måned og intet har med varehuskæden at gøre.

Ikea understreger også, at de intet har med siden at gøre.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at mange mennesker har modtaget nedenstående sms. IKEA er IKKE afsender og vi har...

Posted by IKEA DK on Wednesday, September 30, 2015

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip